Rode Wii-controller bij Wii Mini

Nintendo brengt een kleiner model Wii op de markt, de Wii mini. De Wii console krijgt met dit model een nieuwe look. Dit instapmodel maakt de drempel een Wii aan te schaffen nog lager.

Geen internet en lagere prijs
Wii mini is zonder internet en zonder componentaansluiting. Downloaden van spellen is dus niet mogelijk. Met de originele Wii is het mogelijk via internet spellen te downloaden of via internet met anderen te spelen. Voor jongeren die de gevaren van internet nog niet kennen is dit een groot voordeel. Bovendien is de prijs van de Wii-mini is ook flink lager dan je gewend bent van Wii.

Zwart met rood
wii controllerNintendo levert de Wii mini met als accessoires een rode Wii controller (een afstandsbediening die bij elk spel nodig is) en eveneens rode nunchuk, een balkje met een sensor, een AV-aansluiting en een voeding. Andere accessoires worden door Wii mini gewoon ondersteund. Het apparaat is matzwart van kleur met een rode rand, past mooi bij de bijgeleverde controller.

Wii mini: voor de beginner
Wii mini dankt zijn naam aan zijn formaat, hij is niet veel groter dan een cd-doosje. Eigenlijk lijkt hij een beetje op een draagbare cd-speler, de zogenaamde discman. Spelletjes zijn met dit model alleen met de in de winkel gekochte spellen te spelen. En in die spellen is keuze genoeg: er zijn maar liefst ruim 1.400 verschillende spellen te koop. Of je nu Fifa 2013 wilt spelen, Just Dance 4 of Mario Bros, het kan met de Wii mini net zo goed als met zijn grote broer.

Klein maar fijn
Bijkomend voordeel is dat het kleine apparaat beduidend minder ruimte in de kast inneemt. Wii mini is aanschaffen, aansluiten en spelen. Door zijn prijs wordt deze Wii een apparaat dat eerder cadeau gedaan wordt als voorheen. En, het is een prima aankoop voor de beginner in Wii-land.

Top 3 Wii Mini winkels

WinkelPrijsInformatieProductenWebsite
Wii mini bij wehkamp.nl€ 99,95Direct leverbaar!Nintendo Wii + Gameswehkamp.nl
Wii Mini bij Bol.com€ 119,-.Geen bezorgkosten.Nintendo Wii + Gameswww.bol.com
Wii mini bij consoleshop€ 119,-.Geen bezorgkosten.Nintendo Wii + Gamesconsoleshop.nl